Säästä energiaa!

Vaikuttaa siltä, että elämme suurten muutosten aikaa. Olemme joutuneet sopeutumaan uusiin tilanteisiin – kuten pandemioihin, etätöihin sekä erilaisiin ulkoisiin uhkiin kuten sotaan Euroopassa. Nyt olemme siirtymässä kohti syksyä ja talvea, jolloin erityisesti energian riittävyyteen liittyvät kysymykset huolestuttavat.
Riittääkö sähkö? Sähkö on kallistunut hurjasti ja se vaikuttaa meihin kaikkiin. Samaan aikaan viranomaiset pyrkivät edistämään sähkökäyttöisiin ajoneuvoihin siirtymistä.

Voimme kuitenkin kaikki säästää sähkössä, jos niin haluamme. Huoneen lämpötilan alentaminen muutamalla asteella on terveellistä. Nukut paremmin ja olet heräillä ollessasi pirteämpi.

Mukava, laadukas villapaita ja paksut, ihanat villasukat pitävät lämpimänä ja ovat osa kodikkuutta korostavaa elämäntapaa. Samalla vähennät sähkönkulutustakin!
Meiltä saat aidot norjalaiset ja islantilaiset villapaidat, sukat, peitteet, päähineet ja käsineet, jotka taatusti pitävät sinut lämpimänä jopa vuosien ajan. Villatuotteidemme laatu on erittäin korkea. Jos pidät villapuserostasi huolta, siitä on sinulle iloa ja hyötyä kymmeniä vuosia!

Tutustu valikoimaamme. Villapaidat ovat varastossamme Närpiössä ja tilauksesi lähetetään sinulle samana päivänä.

Pysy lämpimänä – suojele ympäristöä – ja nauti!