Meistä

Villapaidat.fi on Preston Enterprice / Napra-Rehab Ab Oy:n verkkokauppa, joka on tuonut laadukkaita terveydenhuoltoalan tuotteita Suomeen jo vuodesta 1991. Yritys on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja asiantuntevasta, hyvästä palvelustaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi olemme aidosti kiinnostuneita kestävästä kehityksestä, ympäristöstä ja eläimistä. Tämän johdosta päätimme vuonna 2018 lisätä Preston.fi -verkkokauppamme valikoimiin laadukkaat, eettisesti tuotetut villapaidat. Saamamme hyvän palautteen jälkeen niille oli aika perustaa ikioma alusta asiakkaittemme palvelemiseksi entistäkin paremmin. Näin sai vuonna 2023 alkunsa Villapaidat.fi.

Villapaidat.fi tarjoaa laajan valikoiman villapaitoja Irlannista ja Norjasta. Nämä villapaidat tunnetaan ainutlaatuisesta lämmönsäätelykyvystään ja kestävyydestään. Se, että tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä, eettisesti tuotettuja ja kestäviä, on tärkeä osa yrityksemme arvoja.

Joten jos etsit laadukasta, kestävää ja lämmintä villapaitaa, se löytyy nyt osoitteesta Villapaidat.fi. Yli 30 vuoden kokemus korkealuokkaisten tuotteiden maahantuonnista ja panostuksemme hyvään, henkilökohtaiseen palveluun takaavat, että saat tuotteen, jota rakastat, ja palvelua, jota arvostat.