Tervetuloa Nordic Woolpartnerin sivuille

Mikä Nordic Woolpartner?

Nordic Woolpartner on omien villatuotteidemme tuotemerkki. Jokainen vaate – sukista villapaitoihin – on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Euroopassa eettisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Käytämme 100 % aitoa villaa varmistaaksemme parhaan laadun ja toimivuuden.

Miksi valita Nordic Woolpartner?

Nordic Woolpartnerin kaksi keskeisintä tavoitetta ovat:

  1. Eettinen ja kestävä tuotanto: Valmistamme tuotteemme Euroopassa varmistaaksemme, että tuotannon jokainen vaihe täyttää korkeimmat työehto- ja ympäristövaatimukset.
  2. Suoramyynti: Tarjoamalla tuotteitamme suoraan kuluttajille verkkokauppamme kautta eliminoimme tarpeettomat välikädet, mikä alentaa kustannuksia ja mahdollistaa sinulle asiakkaanamme korkealuokkaiset tuotteet edulliseen hintaan.
Tuotanto ja varasto

Tuotamme pieniä sarjoja ylituotannon välttämiseksi ja hävikin minimoimiseksi. Hyödynnämme tuotannossamme myös kierrätysmateriaaleja. Sitoutumisemme kestävään kehitykseen näkyy jokaisessa tuotteessa. Tuotteet löytyvät varastostamme ja ovat valmiita lähetettäväksi sinulle suoraan varastoltamme Pohjanmaalta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee sinua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Voit ottaa meihin yhteyttä niin puhelimitse, sähköpostitse kuin sosiaalisen median kanaviemme kautta. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja haluamme varmistaa, että kokemuksesi tuotteistamme ja palvelustamme on paras mahdollinen.

Yhteenveto

Liity sinäkin niiden tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo löytäneet Nordic Woolpartnerin – brändin, joka aidosti välittää korkeasta laadusta ja kestävyydestä.

Kiitos, että valitsit suomalaisen perheyrityksen!