Välkommen till Nordic Woolpartner

1. Vad är Nordic Woolpartner?
Nordic Woolpartner är ett eget brand för våra ullprodukter. Varje plagg – från sockor till tröjor – är designade i Finland och tillverkade i Europa med största hänsyn till både etik och miljö. Vi använder oss av 100% äkta ull för att säkerställa högsta kvalitet och komfort.

2. Varför välja Nordic Woolpartner?
Vi grundade Nordic Woolpartner med två centrala mål i åtanke:

  1. Etisk och hållbar produktion: Genom att hålla vår produktion inom Europa kan vi säkerställa att varje steg i tillverkningsprocessen uppfyller de högsta standarderna för arbetsvillkor och miljövård.
  2. Direktförsäljning: Genom att sälja direkt till konsument via vår webbshop eliminerar vi onödiga mellanhänder, vilket inte bara sänker kostnaderna utan också ger dig, som kund, tillgång till premiumprodukter till förmånliga priser.

3. Produktion och lager
Våra produkter tillverkas i små serier för att undvika överproduktion och för att minimera avfall. Vi implementerar även system inom vår produktion för återanvändning av restmaterial. Vårt engagemang för hållbarhet speglas i varje produkt vi skapar. Allt finns på lager och redo att skickas direkt till dig från vårt lager i Österbotten, Finland.

4. Kundtjänst
Vår kundtjänst finns här för dig på finska, svenska och engelska. Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller våra sociala mediekanaler. Vi är här för att svara på dina frågor och se till att din upplevelse hos oss blir den bästa möjliga.

5. Sammanfattning
Anslut dig till de många som redan har valt Nordic Woolpartner – ett märke som genuint bryr sig om både kvalitet och hållbarhet. Tack för att ni väljer ett Finländsk familjeföretag!