Villapaidat story

Jag heter William och är grundare av e-handeln villapaidat.fi, en e-handel som är specialiserad på högkvalitativa ylletröjor från Norge och Irland.  
Idén till Villapaidat fick vi 2018 när vi sökte äkta ylletröjor som julklapp till familjen. Då märkte vi att det var svårt att hitta ordentliga ylletröjor till ett vettigt pris inom Finland.  
Då föddes idén att börja importera och sälja äkta ylletröjor i hög kvalitet på vår befintliga webshop preston.fi 

Det visade sig vara en lyckad satsning och vartefter vi fick fler beställningar och nöjda kunder förstod vi att det fanns en efterfrågan på olika modeller ylleprodukter i hög kvalitet och till rätt pris. Därför valde vi att starta villapaidat.fi, en specialiserad webshop för ullprodukter av bästa kvalitet och som är tillverkade inom Europa. 

På villapaidat bryr vi oss om djur och natur. Alla våra produkter vi saluför är etiskt tillverkade och de producenter vi samarbetar med delar även vår syn på hållbarhet och vikten att värna om miljön. Alla merinoull produkter är mulesingfria och allt är tillverkat inom EU.  
Utöver miljö och hållbarhet är vi medvetna om betydelsen av snabba leveranser och en trygg och fungerande kundbetjäning. Produkterna skickas direkt från vårt stora lager i Österbotten, Finland och vår kundbetjäning svarar i telefon alla vardagar. Vi kan betjäna dig på finska, svenska och engelska. 

Vårt mål med villapaidat.fi är att göra det så enkelt som möjligt att köpa hållbara och etiskt producerade yllekläder till ett rimligt pris. Med vårt breda sortiment av högkvalitets ylletröjor och kläder från Norge och Irland tror vi att du lätt hittar ditt favoritplagg! Om du söker en varm, hållbar, snygg, praktisk och etiskt framställd ylleprodukt så välkomnar vi dig till villapaidat.fi!