Om oss

Villapaidat.fi är en e-handelsbutik som drivs av Preston Enterprice / Napra-Rehab Ab Oy, ett företag som har importerat kvalitetsprodukter inom hälsovårdssektorn till Finland sedan 1991. Företaget har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster till sina kunder. 
 
Förutom hälsa och välmående har vårt företag ett ärligt intresse för hållbarhet, djur och natur. Därav bestämde företaget 2018 att börja sälja kvalitativa ulltröjor under preston.fi, och efter några år av fin feedback så insåg företaget att det behövdes en egen plattform för att bättre kunna betjäna sina kunder med hållbara kläder. 2023 startade vi Villapaidat.fi. 
 
Villapaidat.fi erbjuder ett brett utbud av ulltröjor från Irland och Norge, kända för sin exceptionella värme och hållbarhet. Att alla produkter är miljövänliga, etiskt tillverkade och hållbara är en viktig del av företagets värderingar. 
 
Söker du efter en högkvalitativ, hållbar och varm ulltröja, välkomnar vi dig till Villapaidat.fi. Med över 30 års erfarenhet av att importera kvalitetsprodukter och en lång historia av att betjäna kunder med högkvalitativa produkter och tjänster kan du vara säker på att du får en produkt du kommer att älska och en service du kommer att uppskatta.